Kebab de lux

Kebabtallrik gigante

Kebab de Lux - en kebabtallrik utöver det vanliga.
Kebab de lux
Kebab de lux

Blev sugen på kebab idag. Åkte till mitt favoritställe Amanos Pizzeria och hade först tänkt ta en vanlig kebabrulle men så såg jag de hade en kebatallrik med namnet Kebab de Lux. Den lät spännande att testa.

Det något ovanliga innehållet var isbergsallad, rödlök, tomat, gurka, feferoni, gyros, pommes, räkor, bearnaisesås och ost. Du hör själv, kebabtallrik extrem. En enorm portion. Faktiskt ganska gott men osten kunde de skippat. Den var lite over the top så att säga.

Även om jag var hungrig när jag satte mig och började äta orkade jag inte äta upp hela. Man måste vara vrålhungrig för att äta upp sådana här portioner. Har du själv ätit nån kebabtallrik med ovanligt innehåll?

One comment

  1. […] En kebabrulle delad i två. Enklare att äta. Kebab är gott. […]

Leave a Reply