Volvo med skorsten

Volvo Hybrid eller vad fan?

Stötte på en något konstig Volvo på väg hem från jobbet idag.
Volvo med skorsten
Volvo med skorsten.

Stötte på en något konstig Volvo på väg hem från jobbet idag. Upp genom motorhuven stack det upp en skorsten. Antagligen är det avgasröret av allt att döma. Med tanke på att det är alldeles svart av sot. Varför man låter avgasröret gå upp genom motorhuven är inget jag förstår. Man kan verkligen undra hur den går igenom besiktningen när andra stackare inte ens kommer undan minsta lilla lampa som lyser på panelen.

Söker man hos Google på texten “Volvo med skorsten” så finns det faktiskt fler som utrustat sin bil med dito. Helt miljövänligt verkar det inte vara. Det kanske är nån extra värmeanläggning som värmer bilen gott på vintern?

Leave a Reply